Sinalco Writing R
Sinalco Bubble Sinalco Bubble Sinalco Bubble Sinalco Bubble Sinalco Bubble

Доверба кај потрошувачите од 1905

Регистрирана во Германија во 1905 година, компанијата Синалко е еден од најстарите светски брендови за безалкохолни пијалоци. Изградивме глобална репутација за извонредност со разновидна палета на производи за сечиј вкус.

Нашето лого „Црвена Точка“ („Red Dot“) е познато низ целиот свет и стана симбол за квалитет и одличен вкус. Синалко е бренд на кој потрошувачите му веруваат со генерации и од истата причина сме успешни на пазарот веќе 117 години, а од 2005 година и во Македонија.

од

1905

go top