ВКУСОТ Е НАША СТРАСТ

Нашиот водечки бренд на газирани безалкохолни пијалоци кој е омилен на потрошувачите од 1905. „Црвената точка“ означува квалитет, одличен вкус и извонредно освежување. Без оглед кој од многуте вкусови ќе го изберете, максималното освежување е загарантирано.
Квалитет што можете да го вкусите

Orange

Orange

Cola

Cola

Lemonade

Lemonade

Fresco

Fresco

Pear

Pear

Cassis

Cassis

Orange Plus

Orange Plus

Bitter Lemon

Bitter Lemon

Tonic Water

Tonic Water

Screenshot_2021-11-11_at_15.37.05-removebg-preview.png

Plug ‘n’ play

Категоријата на пијалоци на животен стил е една од најбрзо-растечките во последните неколку години и од тие причини Енерџи С го следи вистинскиот тренд. Нашиот одлично избалансиран енергетски пијалок ве одржува во движење.
Следете го ритамот

100% ЧИСТ ВКУС

Синета е овошен сок поразличен од сите останати. Достапен во широк спектар на вкусови кој доловува чувство како да пиете вистинско овошје.
Пијте го овошјето

Apple

Apple

Multivitamin

Multivitamin

Orange

Orange

Peach

Peach

Sour Cherry

Sour Cherry

100% ЧИСТ ВКУС

Свеж и освежувачки

Нашиот спој на вкусови од овошје и чај е лето во течна форма.
Создаден за вашиот животен стил ја гаси жедта и секогаш е во тренд.
Секогаш е време за чај

Aronia

Aronia

Cranberry

Cranberry

Lemon

Lemon

Peach

Peach

go top